2011. december 13., kedd

Neked mi az indián neved?

Ha már tudod, akkor érdemes elolvasni ezt is. Ha meg nem, akkor azért.

Az addict reklámblog már csütörtökön felhívta a figyelmet arra az oldalra, amely pár nap alatt 630 ezer tagot gyűjtött össze a Facebookon (mostanra 800 ezer felett járnak). Trükkjük igen egyszerű: a csatlakozóknak azt ígérik, hogy megmondják indián nevüket. Cserében a felhasználók hozzáférést adnak adataikhoz a játékot futtató ékszerkereskedőnek, és kicsit reklámozzák a projektet üzenőfalukon.
A módszerben semmi különleges nincs, így működnek a Facebook-alkalmazások. Ha elfogadjuk az általuk megadott feltételeket, hozzáférést biztosítunk tulajdonosaik számára személyes adatainkhoz – írja a hvg.hu. Kattintás előtt nekünk érdemes inkább végiggondolni: megéri-e kiszolgáltatni adatainkat, csak hogy megtudjuk, mit kapunk karácsonyra vagy mi az indián nevünk – hívják fel a figyelmet.
(Forrás: urbanlegends.hu)

2 megjegyzés:

  1. Csak azon csodálkozok, hogy senki nem irt hozzá. Valóban Jézus Krisztus áll a karácsonyi ünnepek középpontjában. Ö a földre szállt Ige, az Isten Báránya. A Hatalmas, a Kegyelmes Isten jött le közénk, megmutatta Magát Jézusban."Benne élet volt, és az élet volt az emberek világossága. A világosság a sötétségben fénylik, de a sötétség nem fogadta be.

    VálaszTörlés
  2. http://besocial.hu/2011/12/mit-is-lopott-el-pontosan-az-indian-nev-generalo-alkalmazas/

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Összes oldalmegjelenítés