2011. december 6., kedd

Újabb imatéma

Reméltük, hogy Roli ezen a héten már hazajöhet. Sajnos változott a helyzet. Ma ismét megvizsgálták, és ennek eredménye alapján még bent kell maradnia. Az ultrahangvizsgálat során ugyanis egy nagy vérömlenyt találtak, ami a legutóbbi vérzés alkalmával keletkezett. 

Korábban írtam, hogy a második műtét után nagy fájdalmai voltak és erősen vérzett. A vér egy része távozott Roli testéből, de sajnos sok vér "bennrekedt". A kialakult vérömleny egyfajta parazitaként viselkedik. Több variáció is elképzelhető. Az egyik, aminek nem örülnének az orvosok, ha "elfolyósodna" a vérömleny. Az sem lenne jó, ha megmaradna, mert ebben az esetben kiszámíthatatlanná válna és a szívburkot is veszélyeztetné, ráadásul ekkor csak egy újabb műtéttel lehetne eltávolítani. A harmadik variáció az, ha magától felszívódna.
A tájékoztatást adó doktornő azt mondta, hogy eddig is "az égiek" voltak Rolival és reméli, hogy ezután sem lesz másként. Most figyelik a vérömlenyt és injekciózzák Rolit, mi pedig imádkozunk, mert tudjuk, hogy könyörülő és irgalmas Istenünk van.

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Összes oldalmegjelenítés