2011. december 1., csütörtök

Egy szinttel lejjebb

Tegnap Rolit egy szinttel lejjebb költöztették, az őrzőből az intenzívre. Hála Istennek, minden vizsgálat eredménye jó lett. Tegnap már néhányat lépegetett az ágya körül és már nagyon jönne haza. Egy olyan szobába került, ahol műtött csecsemők vannak, akik érthető okokból sokat (sőt, gyakorlatilag egyfolytában) sírnak. Ilyen körülmények között persze a Rolinak is nehezebb a pihenés, de az elmúlt napok nehézségeihez képes ez már semmiség. Köszönöm szépen a sok imát, érdeklődést. Köszönöm, hogy testvérek lehetünk - a bajok idején is.

2 megjegyzés:

  1. Veletek együtt örülünk és magasztaljuk az Urat,aki ismét megdicsőitette az Ő NevétRoli esetében.Újabb esélyt adott neki az életre.Legyen egy bátor bizonyságtevője Krisztusnak.
    Édesanyádat is sok szeretettel köszöntöm.Annyira együttéreztem vele.Nehéz napokat élt át ő is ebben az időszakban.Tudom mit jelent.Átéltem,mikor Barnabás fiunk készült haza,vagy amikor két nagyobb fiunk Efraim és Ernő balesetet szenvedtek és ott voltak öntudatlan állapotban az intenziv osztályon közel a halálhoz.De Isten csodát tett.Erről valamennyit olvasni lehet a blogomon http://veressanna.blogspot.com/2011/02/ferjem-elebe-mentem.html
    Hála Néki!Legyen anyukád mellett is támaszul továbbra is ,valamint az egész családnak.

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen az együttérzést és az imatámogatást. Különösen jól esik ez olyan testvértől, aki közelről ismeri a próbatételeknek nehéz, embert próbáló útjait.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Összes oldalmegjelenítés