2011. november 27., vasárnap

Újabb műtét

Már azt hittük, hogy minden rendben, hogy Roli állapota innentől kezdve egyre jobb lesz. Aztán történt valami. Tegnap este Roli erős mellkasi fájdalomra panaszkodott. Behívták a kezelőorvosát, vizsgálgatták, de semmi biztosat nem tudtak mondani. Aztán megszületett a döntés: újra fel kell nyitni, mert csak úgy tudják megállapítani a baj okát. Este fél tízkor kaptam a telefont, hogy Rolit viszik a műtőbe, imádkozzunk érte. Megtettük. El lehet képzelni, hogy milyen volt ez az éjszaka.
Ma reggel beszéltem édesanyámmal, aki óránként, félóránként hívta a kórházat. Fél háromkor végül sikerült beszélni egy orvossal; épp akkor jöttek ki a műtőből. Az orvos elmondta, hogy az az ér amit beültettek, elrepedt, ezért azt ki kellett cserélni. Öröm az ürömben, hogy ezúttal kb. 5 óra is elég volt a beavatkozáshoz. Roli - amennyire most tudjuk - a körülményekhez képest jól van, de az elkövetkezendő órák, napok kritikusak lesznek. Van miért imádkoznunk...

1 megjegyzés:

  1. Meglepett ez a fordulat .De nem adjuk fel !Azt mondja az Ige :Az imádságban állhatatosak legyetek,vigyázván abban hálaadással.(Kolossé 4,2)
    Tovább imádkozunk !Roli ott van az Isten tenyerén,jó helyen és Ő tudja,mi a terve vele.
    Kivánunk nektek sok erőt ezen az erőfeletti úton!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Összes oldalmegjelenítés